Putinul conteaza !!!

imaginea utilizatorului piu

Salutare ,

Pentru noi inseamna nimic sa cumparam un cozonac sau sa ne luam un pachet de tigari . Stim cu toti ca pentru alti acel cozonac este doar un vis ,sau este doar o felie primita de pomana si pe care o imparte cu ceilalti frati .
Din pacate nu fac acuma descrierea persoanelor care nu muncesc sau dupa cum zic ei " nu au unde sa munceasca " ,nu exista acest lucru . In aceasta tara orice om poate munci si castiga un ban,dar nimeni nu a spus ca prin aceasta munca trebuie cateodata sa-ti mai calci si pe demnitate sau sa accepti ceea ce tu credeai ca este imposibil pentru tine .
Trecand mai departe in revista si ramanand cu speranta ca toti vom intelege mesajul de mai sus si totodata pe cel de mai jos ,vreau sa va expun cazul baiatului numit Andrei .Mie unul persoanl imi este foare greu sa va povestesc despre el pentru ca este un caz social in care sunt implicat de multi ani de zile si cu siguranta voi fi partial in privinta lui ,tocmai de aceea am ales sa va pun cateva un link din presa si astfel restul devine istorie :
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2005-06-14/salvare-pentru-un-copi...
De atunci pana acum in urma operatiilor efectuate copil se poate deplasa in carje ,ceea ce este destul de mult ca si progras fata de starea initiala ,numai ca, conditiile in care sta il incetinesc foarte mult in dezvoltarea sa fizica dar mai ales si mentala ... eu saptamana viitoare vreau sa ma duc sa-i mai duc dulciuri si hainute ...Va astept cu mare drag daca doriti sa mergeti cu mine impreuna sau daca nu se poate macar sa contribuim fiecare cu cate ceva si fac referire la bunuri gen hainute ,caiete , dulciuri,carti ,carioci,si sa reusim sa luam impreuna o remorca de lemne . Baiatul are varsta de 8 ani si locuieste undeva in Cornesti judet Dambovita , fata de Bucuresti cam la 20-25 km .
Pentru detalii organizatorice sau pentru impplicare sociala ma puteti contacta pe mail : puiu_vasilescu@yahoo.com sau telefon : 0769.247.247

Cu drag ,

Puiu Vasilescu

Nu exista voturi

Comentarii

Marele Arhitect si Maestru al lumii

Trebuie sa fim milostivi cu ce-i din jur, caci iata sufletele omului cad aleatoriu pe pamant, precum boabele de grau, o boaba de grau cade pe pamant fertil alta pe o stanca, deci iata un suflet cade intr-o familie bogata altul intr-o familie saraca, altul pe strazi .
Omule din putinul tau da si celui ce n-are ca acesta este scaparea ta in fata Marelui Arhitect .