Declaratii

Acest site este site-ul oficial al R:. L:. Phoenix. Informatiile continute in acest website sunt doar in scop informativ general si nu implica nici o alta Mare Loja, in nici un fel.

Opiniile oferite in aceste pagini sunt numai ale noastre, ca Maestri Masoni, si nu reflecta neaparat opiniile vreunui organism sau jurisdictie Masonica. Opiniile exprimate aici in legatura cu orice legi, reguli sau edicte Masonice ale oricarei jurisdictii sunt doar interpretarea noastra, bazata pe intelegerea noastra, si nu trebuie tratate ca opinii oficiale pentru sau in numele oricarui alt organism sau jurisdictie Masonica.

Informatiile sunt furnizate de Loja Phoenix si, desi ne straduim sa mentinem informatia actualizata si corecta, nu facem nici o reprezentare sau garantie de orice fel, explicita sau implicita, cu privire la exhaustivitatea, acuratetea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea in ceea ce priveste site-ul sau informatiile continute pe site.

Prin intermediul acestui site puteti sa va legati de alte site-uri care nu sunt sub controlul Lojei Phoenix. Nu avem nici un control asupra naturii, continutului si disponibilitatii acestor site-uri. Includerea oricaror link-uri nu implica neaparat o recomandare sau sustinere a punctele de vedere exprimate de acestea.

Nici o parte a acestui site web nu poate fi reprodusa, in orice forma sau prin orice mijloace, fara permisiunea prealabila scrisa de la titularul dreptului de autor. Lucrarile publicate sunt responsabilitatea autorilor si nu reprezinta neaparat opiniile vreunui organism Masonic regular sau iregular.

Copyright © R:.L:. Phoenix.
Phoenix™ - "Mysterium Latens, Nexus et Ars Regis" este marca inregistrata.

Facem tot posibilul pentru a mentine site-ul in functiune si capabil sa ruleze fara probleme. Cu toate acestea, Loja Phoenix nu are nici o responsabilitate si nu va fi facuta raspunzatoare daca site-ul va fi temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice dincolo de controlul nostru.